Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorozatok

Sziaa! 

Ha esetleg a filmek meg a könyveknél se találtad, ami neked tetszik akkor remélem itt megtalálod, mert most jönnek a sorozatok!

 

Farkasbőrben- Teen Wolf

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

poster--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés a Teen Wolf sorozatot: Láttam ezt a sorozatot és nagyon tetszett. Akit eddig megkérdeztem, azok mind bátran ajánlották velem együtt. A karakterek, a történek nagyon izgalmas az egész történet.
Értékelés: 
 

 

Vámpírnaplók- Vampire Diaries

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörû Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

a-future-blooms-vampire-diaries-elena-gilbert.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés a Vampire Diaries sorozatot: Ezt a sorozatot márt láttam és tetszett az eleje. A sztori, a szereplők érdekes. Szerelem, izgalom, kicsi félelem. Vagyis minden ami egy jó sorozatba kell.
Értékelés: 

 

Wolfblood

Tinédzsernek lenni kemény dolog. Egy farkas vérű tinédzsernek lenni ezerszer keményebb. A 14 éves Maddy imádja képességeit - élesebb érzékszervek, gyorsaság, erő, elegancia -, de gyűlöli a titkokat, amelyek ezekkel az előnyökkel járnak. 

wolfblood_s1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés a Wolfblood sorozatot: Ezt a sorozatot is láttam, és tetszett. Izgalom, szerelem minden ami kell egy jó sorozatba. Ajánlom mindekinek.
Értékelés: 

 

Szépség és a szörnyeteg- Beauty and the Beast

Catherine Chandler egy okos detektív, aki megoldatlan gyilkossági ügyekkel foglalkozik. Tinédzser korában Catherine szemtanúja volt, amint két fegyveres férfi megöli az anyját. Catherine-t is megölhették volna, de valaki – vagy valami – megmentette. Senki nem hitt neki, de a nő tudja, hogy nem egy állat támadt rá a gyilkosokra… hanem egy ember. Az évek során Catherine egy erős, magabiztos, megbízható rendőr lett, maga mellett egy ugyanolyan tehetséges partnerrel, Tess-szel. Egy gyilkosság vizsgálata közben, Catherine talál egy nyomot, ami elvezeti őket egy Vincent Keller nevű jóképű orvoshoz, aki a jelentések szerint 2002-ben meghalt afganisztáni szolgálatai alatt egy harc során. Catherine megtudja, hogy Vincent valójából még mindig életben van, és ő mentette meg sok éve. Rejtélyes okokból a férfi arra kényszerült, hogy a társadalmon kívül éljen, így Vincent az elmúlt 10 évben megőrizte titkát: amikor feldülhödik borzalmas szörnyeteggé válik, aki képtelen kordában tartani szuper erős és feljavult érzékeit. Catherine beleegyezik, hogy megőrzi a férfi kilétét, cserébe bármilyen információért az anyja gyilkosaival kapcsolatban. Ennél fogva bonyolult kapcsolat alakul ki Catherine és Vincent között, akik rendkívül vonzódnak egymáshoz, azonban még nem értik, hogy kapcsolatuk különösen veszélyes lehet mindkettejük számára. 

bab12-cw-0009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Étékelés a Szépség és a szörnyeteg sorozatot: Ezt a sorozatot márt láttam és nagyon tetszett. Szerelem, akció, zűr és egy kis horror avagy minden ami egy jó sorozatban szerepelnie kell. Ajánlom mindenkinek.
Értékelés: 

 

A búra alatt- Under the done

Az Egyesült Államokbeli kisváros lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Hirtelen gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját. 

25738.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés A búra alatt sorozatot: Láttam ezt a sorozatot, és nagyon tetszett. Ajánlom annak aki szereti a jó nagy adag izgalmat.
Értékelés: 

 

Vámpírnaplók(Vampire Diaries)- The originals

A sorozat, a The Vampire Diaries Vámpírnaplók spin-off sorozata. A történet New Orleans-ban játszódik,középpontban az Ősi vámpírok: Klaus Mikaelson (Joseph Morgan), Elijah Mikaelson (Daniel Gillies) és Rebekah Mikaelson (Claire Holt). Az első epizódot a Vámpírnaplók sorozat 20. beépített epizódjaként láthattuk 2013 április 25-én, amely után a CW televíziós csatorna megerősítette a hírt, hogy a sorozatot berendelték a 2013-2014-es szezonra,így ősszel folytatódik. Visszatérő karakter lesz Hayley (Phoebe Tonkin) aki terhes Klaus "gyermekével". Most Klausnak kell megküzdenie egykori védencével, Marcelel (Charles Michael Davis), aki jelenleg uralja egész New Orleanst. Ahhoz, hogy a város újra Klaus irányítása alá kerülhessen,hatalmi harcot kell vívjon Marcellel. Klaus újra a király akar lenni,de a királynak ehhez kell egy város. Elijah biztosítja Klaust a támogatásáról,és próbálja megértetni tesvérésvel a család fontosságát. A család a hatalom! Amint Klaus is belátja, hogy csak így lehet ővé a királyság, elfogadja, hogy gyermeke lesz Haleytől,mondván: "Minden királynak szüksége van örökösre". 

the-originals-poster.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelés a The Originals sorozatot: Ezt a sorozatot nem láttam végig, de amit láttam az tetszett. A vámpírnaplóknak egy külön sorozata ami az ősöket mutatja be. Ajánlom annak aki látta a Vámpírnaplókat, és inkább az ősi vámpírok jönn be neki.
Értékelés: 

 

 

És még sok más... 

Sőt még többet is a http://online-filmek.cc/ -n.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

94lupus@gmail.com

(Lupus, 2018.05.31 16:39)

Miért nincs kereső?

 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Csurgai Georgina

Keress Facebook-on vagy Twitter-en :)


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 98677
30 nap: 740
24 óra: 40