Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Információk

Szia! 
Itt megnézheted, hogy egy-egy dolog mint jelent!
 
 
A blogon szereplő könyvek, filmek és sorozatok szubjektív értékelésének szabályai:
 
 Egy pillangót minden könyv, film és sorozat megérdemel. Az írót becsülöm, hogy rengeteg időt és energiát fektetett a megalakulásába, és volt bátorsága kiadni azt.
 
 Az egy pillangónál annyival több, hogy néhány gondolat tetszett benne, megmozgatta a fantáziámat, de korántsem eléggé.
 
 Két pillangót kap az, aminek az alapötlete jó, de a kidolgozás csapnivaló. Egyszer elolvasható vagy megnézhető, de az esetleges folytatás nem érdekel.
 
 A két pillangónál annyival több, hogy a megalkotó beletett valami újdonságot, ötletet, ami ígéretes, de összességében nem tetszik annyira, hogy emlékezetes legyen. Még a felejtős kategória.
 
 Három pillangót kap az, ami már eléri a jó könyv, film vagy sorozat kategóriáját, igazán jó ötleten alapul és itt-ott jó a kidolgozás is.  Egyszer olvasós vagy nézhetős kategória, de ha további részekről van szó, megérdemli a folytatás olvasásának vagy megnézésének esélyét.
 
 A három pillangónál annyival több, hogy valami  megragadott a könyvvel, filmmmel vagy sorozatta kapcsolatban, legyen az valamelyik karakter, fordulat a történetben, esetleg az extra különleges borító.
 
 Négy pillangós könyv már igazán jó könyvnek számít, amit bátran ajánlok olvasásra vagy megnézésre. Megvan benne a jó ötlet, a jó kidolgozás, azonosulásra alkalmas karakterek, megfelelő vagy érdekes befejezés.
 
 A négy pillangósnál annyival több, hogy valamelyik cselekmény, fordulat, karakter, vagy maga a téma mélyen megérint, elgondolkoztat.
 
 Az öt pillangós könyvek a kedvenceim, bármikor újra olvasnám vagy megnézném, ha sorozat, a folytatásokat repesve várom. A történet, a karakterek, a kidolgozás, a befejezés és a borító is számomra favorit.
 
EZT A KÖNYVET, FILMET VAGY SOROZATOT KERESEM!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Csurgai Georgina

Keress Facebook-on vagy Twitter-en :)


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 96919
30 nap: 1119
24 óra: 11