Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek

Helloo! 
Ha a könyvek nem jöttek be remélem ez a te asztalod, mert most térjünk rá a filmekre.
 
 
Twilight saga: Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás 1.-2. rész
Alkonyat- Twilight
Bella magának való, különc lány. Amikor az anyja újra férjhez megy, az apjához küldi, egy Forks nevű városkába. Itt váratlan fordulatot vesz az élete, amikor megismerkedik a titokzatos Edwarddal. A fiú nem olyan, mint a többi srác: intelligens, szellemes és különleges, hiszen 1918 óta nem öregedett. Edward ugyanis halhatatlan, mint a vámpírok. Ám ő nem vérre szomjazik, a családja más életmódot választott. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki. Ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit. Ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak.
alkonyat-dvd.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Újhold- New Moon
Bella 18. szülinapi partija balul sül el, és Edward úgy érzi itt az ideje továbbállnia a Cullen családnak, viszont Bella nélkül. Bellát a szakítás teljesen kikészíti, rá sem lehet ismerni, hónapokig szenved, az egyetlen, aki színt visz az életébe az indiánfiú, Jacob. Viszont nem csak a Cullen családnak van titka, megismerkedhetünk a vérfarkasokkal és egy izgalmas utazást tehetünk Olaszországba is, de vajon Bellának sikerül visszaszereznie a szerelmet?
alkonyat-2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Napfogyatkozás- Eclipse
Bella és Edward újra együtt vannak, ám kapcsolatukat egy gonosz és bosszúszomjas vámpír fenyegeti. Bella komoly érzelmekkel viaskodik - választania kell az Edward iránt érzett szerelem és a Jacobhoz fűződő bensőséges barátság között. Bárhogyan is dönt, kockára teszi a vámpírok és a vérfarkasok közötti törékeny békességet, és újra erőre kaphat az ősi viszály.
gp052060_xl.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hajnalhasadás 1. rész- Breaking dawn 1. part
A hatalmas sikerű Alkonyat-sorozat várva várt folytatásában Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) végre az ifjú házasok boldog életét élhetnék, ám árulások és tragédiák sorozata egész világukat romba döntheti. Az esküvő után Bella és Edward nászútra Rio de Janeiróba utaznak, ahol végre átadhatják magukat szenvedélyeiknek. Bella hamarosan észreveszi, hogy várandós, és a kis híján végzetes szülés során Edward teljesíti a lány régi kívánságát: halhatatlanná teszi. Lányuk, a különleges Renesmee érkezése azonban veszélyes események lavináját indítja el. A Cullenek és szövetségeseik szembekerülnek a vámpírvezetők, a Volturik félelmetes tanácsával, és úgy tűnik, elkerülhetetlen sorsdöntő összecsapásuk. Az izgalmakban bővelkedő, romantikus Hajnalhasadás folytatja a nagyszabású természetfeletti mesét a szerelemről, amellyel az Alkonyat-sorozat az egész világot meghódította.
alkonyat-hajnalhasadas-1-resz-vegleges-poszter-728x1024.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hajnalhasadás 2. rész- Breaking dawn 2. part
Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia. 
A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.
twilight_saga_breaking_dawn__part_2_epic_finale.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés a Twiligh saga filmet: Ezt a filmet imádtam. Több mint 1milliószor láttam. Ajánlom annak aki szereti a romantikát egy kis izgalommal fűszerezve.
Értékelés
 
 
 
Elhurcolva- Abduction
Mióta csak az eszét tudja, Nathan Harpernek (Taylor Lautner) az a kellemetlen érzése van, hogy valaki más életét éli. Mikor rábukkan egy kiskori képére egy eltűnt gyerekeket kereső honlapon, Nathan legsötétebb félelme igazolódik be: rájön, szülei nem az igazi szülei, élete pedig egy hazugság, melyet gondosan felépítettek, egy sötét titkot leplezendő.
Ahogy elkezdi összerakni valódi személyiségét, Nathant egy csapat képzett gyilkos veszi üldözőbe, arra kényszerítve, hogy az egyetlen személlyel meneküljön, akiben megbízik, szomszédjával, Karennel (Lilly Collins). Minden másodperc számít, ahogy Nathan és Karen próbál kitérni a bérgyilkosok és szövetségi ügynökök hada elől. De ahogy ellenfelei közelednek, Nathan rájön, hogy túlélésének – és biológiai apja rejtélyének megoldásának- egyetlen módja, ha felhagy a meneküléssel és a saját kezébe veszi az irányítást.
abduction-poster1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés az Erhurcolva filmet: Ez a film tetszett. Egy nagy adag izgalom egy kis szerelemmel. Ajánlom annak aki szereti az izgalmat.
Értékelés: 
 
 
 
A végzet ereklyéi: Csontváros
Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.
wwbvkkejp4ew8tsxehwmw2upzr0.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés a Végzet ereklyéi filmet: Ez a film nagyon tetszett. Izgalom, szerelem minden meg van ami kell. A film pedig egy nagyon sikeres könyv alapján készült. Ajánlom annak aki szereti az izgalmat egy kis romantikával keresztezve. Nameg persze annak akinek tetszett a könyv változat is.
Értékelés: 
 
 
 
A felhők fölött 3 méterrel- Tres Metros Sobre el Cielo
Történet két fiatalról, akik két különböző világhoz tartoznak. A film krónikája egy valószerűtlen szerelemnek egy őrült utazás a szenvedélyek viharában . Babi (Maria Valverde) egy fiatal lány a felső középosztályból, tanult ,jóságos és ártatlan,Hache (Mario Casas) egy lázadó fiú, impulzív, öntudatos az élete tele van folyamatos veszélyekkel...
a-felhok-folott-3-me-ki.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A felhők fölött 3 méterrel 2.- Téged akarlak!- Tengo ganas de ti
Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelonaba. Mire visszaérkezik azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. De egy dolog pontosan ugyanaz, Babit továbbra is szerti, azonban ő új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), akibe szerelmes lesz. Hace összezavarodik... El tudja felejteni Babit?
1d3e71961324e1812ffbf425af755b30f434308e.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés A felhők fölött 3 méterrel 1.-2. rész filmet: Ez a film megfogott. Ajánlom annak aki szeret sírni, és egyben izgulni is.
Értékelés: 
 
 
 
Hófehér és a vadász- Snow White and the Huntsman
Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart (Alkonyat) alakítja Hófehért, aki szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron). Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a törpéket olyan kemény legények játsszák, mint Ian McShane, Ray Winstone, Bob Hoskins vagy Nick Frost, akkor már világosan látszik, hogy ez a mese egy egészen másfajta mese.
hofeher-pl-m.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés a Hófehér és a vadász filmet: Ez a film tetszett. Minden megvan benne ami egy jó filmbe kell. Izgalom, szerelem, bonyodalom stb. Ajánlom mindenkinek aki szereti a nagy adag izgalmat.
Értékelés: 
 
 
 
A lány és a farkas- Red Riding Hood
Valerie (Amanda Seyfried) meg akar szökni. Szeret egy fiút (Shiloh Fernandez), de a szülei egy ismerős család gazdag fiának (Max Irons) szánják. Ám azon a napon, amikor a fiatalok nekivágnának az erdőnek, holtan találják Valerie nővérét. A tettes valószínűleg az a vérfarkas, aki régóta a falujukat körülvevő sötét erdőben él.
A fenevad mostanáig megelégedett a helybeliek neki szánt ajándékaival. De felkelt a vérvörös telihold, és a farkas többre vágyik. Újabb és újabb áldozatokat szed, még akkor is, ha tudja, kivívja az emberek haragját.
A falusiak a híres vérfarkasvadászhoz (Gary Oldman) fordulnak segítségért, aki azt állítja: a farkas nappal a faluban élhet. Már csak az a kérdés, ki az.
Valerie sejti, hogy olyasvalaki lehet, aki nagyon közel áll hozzá. Ez teszi őt egyszerre gyanúsítottá, a következő lehetséges áldozattá és csalétekké is.
wpid-redridinghoodposter.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés A lány és a farkas filmet: Ez a film tetszett. Érdekes szereplők, sztori, a történet minden. Romantikus, izgalmas és egy lehelletnyi kis félelem. Avagy ami egy jó filmbe kell. Ajánlom aki szereti a  fantázia filmeket és az izgalmat.
Értékelés: 
 
 
 
Az éhezők viadala- The Hunger Games
A lázadást leverték. A lázadókat pedig brutálisan kivégezték. Azóta az mebereknek sokkal nyomorultab a sorsuk. Már nincs remény. A Viadalra sokkal több gyereket választanak ki. A Kapitolium új törtvényeket hozott. Köztük azt, hogy kötelező megházasodni és egy házaspárnak legalább két gyermeke kell, hogy legyen. Ezt a két törvényt azért, mert lassan kihalnak a körzetek. Szinte minden embert az éhhalál fenyeget. Vadászastra eséj sincs, mivel több ezer békeőrt vezéreltek minden körzetbe. De már csak tizenegy körzet van. A Tizenketedikkörzetet elbúsztították. Egyre több gyerek iratkozik fel tesszeráért.
poster.jpg
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az éhezők viadala: Futótűz- The Hunger Games: Catching Fire
Bár Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a Győzelmi Körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.
poster--1-.jpg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Értékelés Az éhők viadala filmet: Láttam a filmet és nagyon tetszett a film. Peeta meg Katniss szerelme fogott meg és ahogy kiállnak egymásért. Megható jelenetek, akció, izgalom, romantika, dráma avagy ami egy jó filmbe kell. Ajánlom annak aki szereti az izgalmat meg persze annak aki olvasta könyvbe és tetszett neki.
Értékelés: 
 
 
A beavatott- Divergent
Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.
poster--2-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Értékelés A beavatott filmet: Nemrég látam a moziba és nagyon tetszett. Izgalom, szerelem, akció és minden más ami a jó filmekbe lenni szokott. Ajánlom mindenkinek és akinek könybe is tetszett.
Értékelés: 
 
 

És még sok-sok más... 

Sőt még többet megtalálhatsz a http://www.moovie.cc/ -n.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nice Post

(group incest, 2022.07.24 23:25)

Really enjoyed this post.Really thank you! Keep writing. makaberzux

bonny

(MarioFum, 2022.06.30 11:36)

How do aphorisms differ from adages and proverbs.
https://strekatilo294.com
But, the aphorism is short and sweet.
Examples of Aphorisms for Success
What am I referring to.
Yup, you guessed it.
People often use this quote when discussing health, but Franklin was talking about fire safety.
It originated from Lady Mary Montgomerie Currie’s poem Tout vient a qui sait attendre.
So my advice.
Aphorisms are so common that we hardly think twice about them.
Take this proverb, for example.
Nanakorobi yaoki.
Examples of Aphorism in Film
Yup, you guessed it.
Oftentimes, it makes sense to delegate tasks.
Today, calling someone a Jack of all trades is usually a jab because it implies that their knowledge is superficial.
Ready to Use These Aphorism Examples In Your Writing.

Nice Post

(young incest sex, 2022.05.19 10:42)

Really enjoyed this post.Really thank you! Keep writing. makaberzux

Wisdom is a mixturе of еxреrience, соurage and intelligеnсe

(Frenchmxjf, 2022.03.23 10:21)

You'vе heard thаt it's wise to lеarn frоm expеriencе, but it is wisеr to lеаrn frоm thе exреriеncе of others.

https://www.javboss.me

(JavBoss, 2019.04.25 11:55)

These pages are good, or are you looking for adult movies here <a href="https://www.javboss.me/">Jav Free</a><br>

https://www5.javpm.com

(JavPM, 2019.04.25 11:51)

Good articles, please go through and see my article here <a href="https://www5.javpm.com/">Jav Free</a><br>

https://www5.javqd.com

(jav streaming, 2019.04.20 11:05)

Great! I just want to say great content, full of emotional sentiment. Watch movies for free <a href="https://www3.javdoe.com/category/uncensored/hot.html/">Jav Uncensored</a><br>

https://www5.javqd.com

(jav free, 2019.04.20 11:04)

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you <a href="https://www3.javfinder.is/category/censored.html/">Jav Censored</a><br>

ngolinhth826@gmail.com

(jav censored, 2019.04.20 11:03)

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free <a href="https://www5.javqd.com/">Jav Free</a><br>

Ha Noi

(Jav Cosplay, 2019.04.18 11:02)

At one time that i attained onto your web-site regardless that becoming interest quite simply rather tiny bit submits.<a href="https://www5.tubeqd.com/category/cosplay">Jav Cosplay</a><br>

https://solarmoviesc.to/

(solarmovies, 2019.04.01 10:03)

Thanks for your sharing. it was really great. I will support you long term. Please go to my page to communicate https://solarmoviesc.to/

thanks 4 share

(Fmovies, 2019.03.19 03:15)

watch more episode at https://fmoviesc.to/

Great movie

(123Movies, 2019.03.19 03:13)

All movies in 123movies in full HD and completely free. 123movies has more than 50,000 movies in best quality for you and you must pay nothing to watch it.
With a simple display, this site is easy to use and find a movie you want in it.
Let's try <a href="https://123moviesc.to/">123Movies</a>

 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Csurgai Georgina

Keress Facebook-on vagy Twitter-en :)


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 98767
30 nap: 696
24 óra: 28